Ciné Télé Revue

Het familiale TV-magazine bij uitstek in Franstalig België, met algemeen nieuws, celebrities en TV-actualiteit, samen met zeer uitgebreide servicerubrieken (gezondheid, milieu, rechten, cultuur, toerisme, auto,… ).

PDF downloaden

Deuzio

Dit gratis algemene, tijdloze magazine voor het hele gezin ligt met zijn gevarieerde rubrieken, kwaliteitsvolle inhoud,luchtige actualiteit en ontspannen context vooral goed in de markt bij zijn vrouwelijke lezers. Geen enkele andereweekendbijlage biedt zoveel leesplezier. En dat alles in een handig formaat.

PDF downloaden

Dr. Good!

Het magazine van de positieve gezondheid! Zijn eigen gezondheid in handen nemen… is gemakkelijk! Dr. Good! stelt concrete doelen voor, toegankelijke oplossingen via een eenvoudige, positieve en stimulerende aanpak, zonder taboe. Dr. Good! creëert een stimulerende, actie-driven context en richt zich tot alle vrouwen van 30 tot 55 jaar, die op zoek gaan naar vernieuwing, die actief zijn en initiatief durven te nemen.

PDF downloaden

Moustique

Moustique, het Belgisch maatschappelijk newsmagazine bij uitstek! Moustique is een geloofwaardig nieuws magazine, getint met credibiliteit, in een"moderne & pikante" toon.
Dossiers en thema’s maken deel uit van de interesses van de lezers.

PDF downloaden

Soir Mag

Het magazine met 100% Belgische actualiteit! Soir mag brengt elke week een overzicht van de Belgische en internationale actualiteit. Naast onderzoeksjournalistiek en onuitgegeven info, brengt Soir mag wekelijks boeiende reportages en verrassende scoops.

PDF downloaden

Télé Pocket

Télé Pocket biedt elke week aan meer dan 75.000 lezers de TV-programma's. Het magazine in zakformaat is een handige gids met een duidelijke en gestructureerde opmaak. Meer nog, het weekblad biedt elke week ook 4 pagina's tv-tips met een selectie van de niet te missen tv-afspraken.

PDF downloaden

Télépro

Télépro is een familiaal TV-weekblad gericht op maatschappelijke thema’s, met een evenwichtige mix tussen serieus en ludiek, met een directe en informatieve toon.

PDF downloaden

Télé Star

Een TV-magazine gericht op plezier, met een unieke stijl en toon, dat de actualiteit van de series en TV met een originele en ludieke invalshoek voorstelt.

PDF downloaden

Top Santé

Talrijke vrouwelijke onderwerpen en adviezen van experts om de gezondheid van de hele familie dagelijks aan te pakken : fitheid, psychologie, voeding, kinderen, tieners, … De leader van de franstalige vrouwenbladen in België. Een sterke identiteit en een erkende expertise.

PDF downloaden

Touring

Touring Magazine is het ledenblad van de Touring-community, dat de nieuwe trends inzake mobiliteit, reizen, auto, en lifestyle aansnijdt.Een actief lectoraat, hoog opgeleid, uit de hogere sociale groepen. Open voor de vrijetijdsbestedingen van bijna één miljoen Belgen.

PDF downloaden

TV News-Maxx

Meer dan een TV blad. Het meestgelezen maandblad in Franstalig België! .Het krachtigste merk van de vrouwenbladen in Franstalig België!

PDF downloaden

Vital

Vital is een sympathiek en praktijkgericht magazine dat vrouwen alle middelen aanreikt om zich mooi en goed te voelen, zowel fysiek als mentaal. Het is een tweemaandelijks blad dat vrouwen op een unieke en positieve toon benadert en dat dicht bij zijn lezer staat. Vital wordt dus een uitgelezen vrouwenblad om de doelgroep van de stedelijke actieve vrouwen van 25 tot 40 jaar trefzeker te bereiken.

PDF downloaden

Vital Food

Een trimestrieel magazine, dat een evenwicht biedt tussen « goed eten » en genieten, voor een globaal welzijn. Vital Food beantwoordt aan de nieuwe culinaire bekommernissen van de stedelijke en actieve vrouwen tussen 25 en 45 jaar.

PDF downloaden

WaW

WAW, Wallonie Magazine, is een prestigieus trimestrieel lifestyle- blad, dat focust op alle goede dingen in Wallonië. Meerdere thema’s worden naar voren gebracht : toerisme, gastronomie, milieu, Waalse persoonlijkheden, Waals erfgoed, …

PDF downloaden